vinnare av manic panic

.. blev Emelie, Stort grattis till dej !!
Vinnaren, maila din adress så jag kan skicka vinsten  =)

Tack till alla er som var med och tävlade, 
det kommer fler inom en snar framtid. =)


Vicious M på Punk Illegal

Nu drar det ihop sej till festivalstämning här och vi har fullt upp med att packa ihop våra grejjer. Vi kommer att vara med på punkfestivalen som försäljare, ska bli kul  =)  Får även chansen att se band som Dia Psalma, Autistic Youth mfl.
25 olika band kommer att spela under dagarna 2. Är det så ni kommer på festivalen så kommer vi att ha en massa fina erbjudanden på både kläder och manic panic-stuff.


Dia Psalma (Swe)
Martyrdöd (Swe)
Auktion (Swe)
Frost (Swe)
Varukers (GB)
Autistic Youth (US)
Sju Svåra År (Swe)
Splitter (Swe)
Atomvinter (Swe)
Kamikatze (Swe)
Inner Terrestrials (UK)
Avskum (SWE)
Beyond Pink (SWE)
Skitkids (SWE)
Meinhof (UK)
Imperial Leather (SWE)
Project Hopeless (SWE/UK)
Agrimonia (SWE)
Meanwhile (SWE)
Hevn (NO)
World Burns To Death (US)
Oi Polloi (SCO)
Vicious Irene (SWE)
Masshysteri (SWE)
The Assassinators (DK)
+ Överraskningsgig från ett av sveriges mesta kultpunkband


Tävling! Vinn hårfärg från Manic Panic !


AVSLUTAD  !!     Mani Panics hårfärger finns på Vicious M  Vinstvärde 110 kr

Vampire Red är en kaxigt röd färg från Manic Panic. Du kommer definitivt att sticka ut ur mängden ! men givetvis får du välja vilken du vill av våra 33 olika färger.

För att vara med och tävla behöver du bara skriva en kommentar om varför du ska vinna, samt lägga upp en länk på din blogg. Tävlingen är givetvis öppen för alla tävlingssugna, med eller utan blogg ! Glöm inte att ange ditt namn, din mejl eller bloggadress så jag kan kontakta dej vid ev. vinst ! Har du en blogg får du gärna tipsa andra om tävlingen men det är inget krav för att vara med !

Tävlingen pågår till Söndag den 29:e juni och avslutas 24:00. Vinnaren presenteras 30:e juni
Lycka till

vinnare

..av navelsmycket blev Julia Berg, Stort grattis till dej !!
Vinnaren, maila din adress så jag kan skicka vinsten  =)

Tack till alla er som var med och tävlade, 
det kommer fler inom en snar framtid. =)


Nine Lives

supersöta linnen från Nine Lives, finns i vit, rosa lr svart
Nine Lives - Durable-Reliable

tävla om

Catwalkqueen tävlar ut!

Hörlurar från Pikmee, tamponger från Girlstuff, sminkkit från Yves Rocher, väska + portmonnä från IVANAHelsinki, halsband från TINTIN Style, bluepill, detoxplåster och hudkit från Bodystar, djuprengörande olja från Nea of Sweden.


Klänning från Chicy.se, dockor från Voodolls, smink och presentkort från Care of Lena, te från Mighty Leaf, nagelkit från Depend, halsband från Puss.


-Tävling- Vinn ett smycke med budskap från Ouch! by Ko-Ko-No


att framhäva ögonbrynen

ögonbrynen är faktiskt bland det första man lägger märke till i ett ansikte. Ett par snyggt målade ögonbryn kan ge ett verkligt lyft för utseendet, och om man följer några enkla grundprinciper så ska det inte vara så svårt att få till.


punkt A visar var ögonbrynet ska börja, punkt B visar var högsta punkten bör sitta, och punkt C visar var ögonbrynet avslutas. Sen är det bra om punkt A och C inte skiljer alltför mycket i höjd så man får ett argt utseende eller att man ser ledsen ut . Färgen ska passa till din hy och hårfärg också. Hittade en bra sida på nätet som man kan få lite tips av också.

Midsommarafton ..

.. är höjdpunkten på sommarhalvårets fester. Det är nu den ljusa natten vänder och det är tid för fest och dans, romantik och erotik - förhoppningsvis även för sol och värme. Dansen och lekarna är gamla inslag i midsommarfirandet och var ett sätt  att lära känna varandra närmare. Och det kunde då, liksom nu, gå hett till.
Att plocka sju sorters blommor ...
I det gamla magiska tänkandet var midsommarnatten full av både väsen och diverse krafter, som när som helst kunde gripa in i människornas värld. Men människan kunde också använda sig av dessa krafter genom att samla läkeörter och ett sätt att hålla sig frisk och stark under nästa år var att naken rulla sig i midsommardaggen.
Ett sätt att sia om framtiden som fortfarande lever kvar, är att plocka sju eller nio sorters blommor för att lägga under huvudkudden på midsommarnatten. I drömmen får man då se den man ska leva sitt liv med.

Tävla och vinn navelpiercing !

AVSLUTAD
navelsmycket finns  att köpa på Vicious M  Vinstvärde 129 kr.

rockar fett till solbrännan och bikinin!

För att vara med och tävla behöver du bara skriva en kommentar, och en länk till tävlingen i din blogg Tävlingen är öppen för alla tävlinssugna, med eller utan blogg! Glöm inte att ange ditt namn,din mejl eller bloggadress så jag kan kontakta dig vid ev. vinst!
Tävlingen pågår tom Söndag  22:a Juni och avslutas kl 24.00 Vinnaren presenteras 23:e Juni
Lycka till !  

Marilyn Manson

Brian Warner bildade från början bandet Marilyn Manson & the Spooky Kids med collegevännerna Brian Tutunick (elbas), Scott Putesky (gitarr) och Perry Pandera (keyboard) 1989. Originalbandet hade ingen trummis utan hade en trummaskin på spelningarna. Samtidigt skapade han sitt alter ego Marilyn Manson. Hans artistnamn är en kombination av namnen Marilyn Monroe, skådespelerska, och Charles Manson, sektledare och mördare.

makeupen han använder är Manic Panic

vinnare ..

..av Orlys frensh manicure blev Angelicato  , Stort grattis till dej !!
Vinnaren, maila din adress så jag kan skicka vinsten  =)

Tack till alla er som var med och tävlade, 
det kommer fler inom en snar framtid. =)


det blev inget Hultsfred

för mej iår och det känns ganska surt, men vad gör man .. Jag får istället lyssna på syrrans recensioner av Danko Jones och the Hives.

bondage-byxor

Nu har det kommit in bondage byxor från Phaze i butiken. Läckert lila-rutiga med avknäppbara hängslen.

Tävling ! Vinn Orlys french manicure nagellack !

Nu är det dax för en ny Tävling:                           AVSLUTAD

Du kan vinna ett Orly french manicure nagellack


För att vara med och tävla behöver du bara skriva en kommentar, och en länk i din blogg. Tävlingen är öppen för alla tävlinssugna, med eller utan blogg! Glöm inte att ange ditt namn,din mejl eller bloggadress så jag kan kontakta dig vid ev. vinst!


Tävlingen pågår tom Måndag 16:e Juni och slutar kl 24.00 Vinnaren presenteras 17:e Juni
Lycka till !


                         


Vinnare

..av Manic Panics lipstick hittar ni här  , Stort grattis till dej !!
Vinnaren, maila din adress så jag kan skicka vinsten  =)

Tack till alla er som var med och tävlade, 
det kommer fler inom en snar framtid. =)


pinuppa


Dita von Teese är bara såå läcker

lösögonfransarTips: Mät ut fransen på ditt öga och klipp till om dom är för långa. Lägg lim på kanten som får sitta 30 sek innan du trycker fast fransen. Lägg den så nära din egen franskant som möjligt, använd gärna en tops för att få den på plats.

att Blogga

Nu har bloggen funnits en hel vecka. Det är många som sagt till oss, inte minst de som kan det här. Men det är så svårt att förstå vem som skulle vilja läsa just våran lilla blogg när det finns så många duktiga proffsbloggare därute. Jag som inte ens brukar läsa modebloggar förrän nu. Några av bloggarna jag gärna kikar på är Ebba på Veckorevyn ,  Karolina på Hotspot  och Eleonore på Modette Jag ska försöka uppdatera så ofta som möjligt och tar gärna emot tips från er som är inne på sidan.


Lolita klänning

Den här veckan väntas en ny sändning av den här absolut skitsnygga Lolita-klänningen. Den finns med polkadots på röd eller svart botten och underkjol i tyll. Håll utkik !


Munkedal goes PunkedalNu kommer det att bli fart och fläkt i Munkedals folkpark. Punk Illegal kommer att hållas under 2 dygn, något vi ser fram emot !!  27-28 juni redan bokat.

Tävling ! Vinn killer Lipstick från Manic Panic !!


Mod a GoGo från Manic Panic! Finns  att köpa på Vicious M  Vinstvärde 85 kr.

Mod a GoGo är en underbar rosa nyans från Manic Panic. Toksnygg till solbrännan och alla sommarens fester!

För att vara med och tävla behöver du bara skriva en kommentar. Tävlingen är öppen för alla tävlinssugna, med eller utan blogg! Glöm inte att ange ditt namn,din mejl eller bloggadress så jag kan kontakta dig vid ev. vinst! Har du en blogg får du gärna tipsa andra om tävlingen men det är inget krav för att vara med!  

Tävlingen pågår tom Onsdag den 11:e Juni och avslutas kl 24.00 Vinnaren presenteras 12:e Juni
Lycka till !         AVSLUTAD !!

sol

Solen skiner över heela Sverige och det är helt fantastiskt, och vi firar nationaldag, som fortfarande känns väldigt nytt.
Idag blir det till att smörja in sej med hög solskyddsfaktor och ta sej till stranden.

Festivalsommar 2008

* Sweden Rock 5-7 juni  * Hultsfredsfestivalen 12-14 juni  *  Peace & Love 23-28 juni  *  Punk Illegal Fest 27-28 juni  *  Metal Town 27-28 juni  *  Arvikafestivalen 3-5 juli  *  Roskildefestivalen 3-6 juli  *  Stockholm Pride 25 juli-3 aug * Augustibuller 31 juli-2 aug

Lip Service - DA BOSS STRAP DRESS

Gangsta Pranksta visar upp en punkig och vågad design. 

image6image7

Jellyfish

Det har kommit in nya navelpiercingar i butiken, här är en av mina favoriter som heter jellyfish.

584530-5

Manic Panic

Du kanske tror att punk-eran har gått i graven och att Day-Glo färgade frisyrer bara existerade på 80-talet. Lyckligtvis är det nu inte så. 1977 startade New York-borna Tish & Snooky Bellomo USAs första PunkRock-butik på St. Mark's Place. Systrarna, som varit bakgrundssångerskor till Blondie, har gett oss punk-looken och livsstilen dom senaste 30 åren med märket Manic Panic. Några av kändisarna som använder märket är Cyndi Lauper, Rancid, Aerosmith, Green Day, Dennis Rodman och designer Todd Oldham. Den lilla butiken på  St. Mark's Place är  utbytt till en mycket större på Long Island City.  Tish and Snooky började tillverka världens första alterativa hårfärg och make-up, och distribuerar nu till hela världen.    
Färgerna är helt vegan och inte testade på djur !!


Vicious M

Ett år har snart gått sen vi startade butiken Vicious M och det har varit både kul och lärorikt på många sätt. Vi har fått en hel del nya kunder och många fortsätter att handla av oss.  Vi kommer att öka på vårt Manic Panic-sortiment, det finns ju hur mycket coola grejjer som helst !!   Sen har vi planer på några nya märken i butiken, så inom kort dyker det  upp fler kläder från både England och Tyskland.
image2


RSS 2.0